Turkse Rivira, Antalya, Alanya of Kemer

Vakantie Turkse Rivira, Antalya, Alanya of Kemer

Antalya, Alanya of Kemer

Ligt aan de Middellandse Zee, het gebied wordt in het noorden begrensd door het Taurus gebergte. De kuststrook, die toeristisch van groot belang is, wordt in het westen begrensd
door Kemer en in het oosten door Alanya en is gelegen aan de golf van Antalya. Vliegtijd Amsterdam naar Antalya ongeveer vier uur vliegen. De belangrijkste badplaatsen aan de Turkse rivièra Side, Antalya, Kemer en Alanya oude vestingstad met rode Toren en Dimcai-grotten. Er zijn nog meer badplaatsen die zijn wat minder bekend, zoals Karaburn, Avsellar, Mahmutlar, Belbidi, Kiris en Tekirova. Hier kunt u ook weer verschillende excursies doen. Antalya een mooie historische havenstad met de Hadrianuspoort (triomfgebouw). Tochten door het Taurusgebergte, Pamukkale, Cappadocië. De Romeinse ruïnes van Perge, Termessos, Side Amfitheater en Aspendos.
De aanvlieghaven is Antalya, de badplaatsen worden op dit moment ontwikkeld. De Blauwe kust of Turqoise kust dit zijn de andere namen voor de Turkse rivièra deze twee namen worden gebruikt vanwege de vegetatie. Deze plaats is niet bestemd voor winterzonbestemming. In deze regio hebben alle plaatsen een burcht die gebouwd is gedurende de middeleeuwse kruistochten.

Error!
No 'Flexi_Pages_Widget' widget registered in this installation.