Benidorm

Vakantie Benidorm

Spanje – Benidorm

Benidorm aan de Costa Blanca in Spanje is een van de grootste toeristische trekpleisters – Badplaatsen van Spanje waar jaarlijks vele Nederlanders en Belgen hun vakantie houden. Benidorm beschikt over 2 grote stranden, namelijk het Levante strand en het Poniënte strand die gescheiden worden door het historische centrum van Benidorm, en een klein strand Mal Pas. Het aanzicht van Benidorm wordt bepaald door de vele hoge gebouwen. Dit zijn voornamelijk Hotels. Grote betonnen blokken met de ramen en balkons gericht op zee.

Benidorm is ook erg in trek bij de ouderen en gepensioneerden als een plek om te overwinteren. Overwinteren in Benidorm is mogelijk voor relatief weinig mits je zuinig aan doet. Zo kan je 's winters heerlijk genieten van het zachte klimaat van Benidorm.

Het weer in Benidorm is over het algemeen erg goed - warm, zowel 's winters als in de zomer. Benidorm kent bijna geen slecht weer. Dit komt omdat Benidorm achter een hoog gebergte ligt en hierdoor bereikt het slechte weer Benidorm bijna nooit.

De plaats Benidorm heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Zo zijn er uitgaansmogelijkheden (Cafe's en Discotheken) in overvloed, heerlijke restaurantjes (Ook Nederland en Belgisch), Tapasbarretjes en niet te vergeten zon, zee en strand.

Voor de volgende vakanties gaat u naar Benidorm – Spanje: Winterzonvakantie – Zonvakantie – Jongerenreizen.