Seychellen

Vakantie Seychellen

Ten noorden van Madagascar, in de Indische Oceaan, liggen de ruim honderd eilanden die samen de Seychellen vormen. Mah is het hoofdeiland van de Seychellen. Op Mah zijn ook de meeste hotels te vinden. Op de verschillende eilanden zijn er bountyachtige stranden, helder zeewater met een rijk onderwater leven, en een perfect klimaat. Seychellen wordt steeds aantrekkelijker voor de toerist vooral voor duikers en snorkelaars.

Seychellen is een Republiek.

Het klimaat wat op de Seychellen heerst is een tropische regenwoud klimaat. De temperaturen komen niet onder de vierentwintig graden. Op de eilanden komt er geen regenseizoen voor. De neerslag die hier valt is vaak voor korte duur.

De accommodatie die je op de Seychellen hebt zijn luxe hotels en bungalows. Deze zijn vaak gebouwd in tropische stijl, een witte kleur met rieten daken en omringd met tropische palmen.

De hoofdstad van de Seychellen is Victoria.

De talen die hier gesproken worden zijn Engels, Frans en Creools.

Op de Seychellen is het drie uur later dan in Nederland, Seychellen kent geen zomertijd.

Wat heb je nodig om de Seychellen binnen te mogen komen een geldig paspoort, geldige reisdocumenten, retourticket en hotelvoucher.

De Seychellen zijn geschikt voor de watersport zoals snorkelen, duiken, windsurfen, waterskien, catamaran, zeilen en para sailen. Island hopping en voor liefhebbers van het strand is het erg aangenaam.

Error!
No 'Flexi_Pages_Widget' widget registered in this installation.