Porto Santo

Vakantie Porto Santo

Porto Santo is een Portugees eiland, vijftig kilometer ten noordoosten van het eiland Madeira. Deze stad is ook bekend als Vila Baleira. Porto Santo heeft ook een vluchthaven, die vliegt vluchten naar Funchal, dit is een vlucht van een kwartier. Porto Santo heeft negen kilometer zandstranden.

De ontdekking van Porto Santo heeft plaats gevonden in de jaren veertienhonderd, met de reis van de ridders van Infant Henry, Joao Goncalves Zarco en Tristao Vaz Texeira, in overeenstemming met de orders van de koning John D.Ik.

Porto Santo betekent heilige haven. Christopher Columbus is hier getrouwd en woonde hier een enige tijd, zijn huis kan nog steeds bezocht worden, als een museum. In dit museum is een permanente tentoonstelling over Columbus, leven en familiebanden met Porto Santo.

Porto Santo heeft een golfbaan, wordt door de Spaanse kampioen Severiano Ballestores begeleid. Dit is de grootste golf cource van de Madeira-Archipel, hier kunnen vijfhonderd spelers tegelijk golven. Er zijn ook tennisbanen te vinden op dit terrein.

Geef een reactie