China

China is een bijzonder land een uitgestrekt land met veel bezienswaardigheden. Veel natuurgebieden en veel cultuurerfgoed. Dit wordt op de Unesco lijst aangegeven met zevenentwintig verschillende Chinese sites.

In China zijn er ongeveer honderdtwintig nationale parken te vinden, ongeveer zestig beschermde natuurgebieden en ongeveer tien tot vijftien biosferenreservaten.

Een aantal dingen wat van de geschiedenis is overgebleven is de Grote Muur, De Verboden Stad en het terracottaleger.

China biedt de toeristen veel mogelijkheden, met een rondreis maakt de toerist kennis met verschillende Chinese attracties. De rondreizen naar China bieden veel variatie in de reisduur. De kortste rondreizen duren een week. Hierdoor krijg je een indruk van China. Langere rondreizen duren twee, drie of vier weken. Met zoveel weken maakt de toerist vaak kennis met bepaalde regios van China. Als toeristen Tibet willen bezoeken dan heb je een hele lange rondreis nodig. Er bestaat ook een stedenreis van een week of tien dagen. Bij de stedenreis leert de toerist n van de bruisende metropolen van China kennen.

Als je de miljoenenstad Beijing gaat bezoeken, zal de nadruk liggen op cultuur hitorische attracties, bij een bezoek aan Hong Kong is het shoppen erg in trek. Er is ook nog een derde optie dat wordt gevormd door het snel groeiende Shanghai, ook in deze stad gaan de ontwikkelingen in een enorm tempo.

Er is bijzonder vervoer in China en dat is de fiets, je kan ook wandelen in China.

Tibet ligt met een gemiddelde hoogte van vierduizend meter op het dak van de wereld. De welvaart van China is in in Tibet nog amper doorgedrongen. Tibet maakt een zeer authentieke indruk op de toeristen zoals kloosters, monniken, gebedsmolens en yakboter kleuren de reisverhalen van de reizigers die deze streek bezochten.

De economische ontwikkelingen van China zijn de laatste jaren erg snel gegaan.

China is het grootste land van het verre oosten met een oppervlakte van ruim negen en een half miljoen vierkante kilometer een omvang van ruim tweehonderdachtentwintig keer Nederland.

De taal die in China gesproken wordt is Chinees.

De hoofdstad van China is Beijing/Peking.

China is een volksrepubliek.

De accommodaties die hier te vinden zijn, zijn hotelaccommodaties deze hotels lopen nogal uiteen, vooral aan de kust en in de grotere steden bevinden zich duurdere hotels.

China is geschikt voor rondreizen per bus en/of vliegtuig en Citytrips.

Als je China binnen wilt komen dan heb je een geldig paspoort nodig tot zes maanden na terugkomst. Een visum is verplicht. Je hebt ook een geldig retourticket nodig. Er wordt niks aangeraden qua gezondheidsbepalingen.

Er heersen verschillende klimaten in China : Steppeklimaat, Hoogtegebergteklimaat, Regenwoudklimaat, Savannne klimaat, China klimaat en Continentaal klimaat. In het Noorden het gebied rond Peking kent een Continentaal klimaat met droge winters. De temperaturen in de winter zijn laag rond het vriespunt en in de zomer hoog rond de dertig graden.Het Midden in dit gedeelte van China overheerst het China klimaat en het Cf klimaat. Het China klimaat kent droge, zachte winters en natte koele zomers. Het Zuiden Zuid-China kent het Chinaklimaat en in het uiterste zuiden een tropisch regenwoudklimaat. De neerslag en de temperatuur nemen toe naarmate men naar het zuiden reist. in Tibet vind je het hooggebergteklimaat. De temperaturen komen zelden boven het vriespunt uit en er valt relatief weinig neerslag.

In China is het zeven uur later dan in Nederland.

Op zoek naar een goedkope vakantie naar China? of een hotel in China of appartement in China? In het vakantie boeken menu vindt u de goedkoopste vakantie aanbiedingen naar China.Op Goedkoop-naar.nl vindt u dan ook de meest goedkope reizen naar China. Ons doel is dan ook u te helpen aan de meest voordelige reis naar uw favoriete bestemming.

Error!
No 'Flexi_Pages_Widget' widget registered in this installation.